Aceasta proprietate a fost deja vanduta! Pentru oferte similare contactati agentul
Comision 0% Exclusivitate 11.999€

Exclusivitate! Comision 0% teren extravilan 2100mp in Seica Mare Sibiu

Seica Mare 308 P18920
14700 mp

Trimite acum link-ul unui prieten pe

Descriere

EXCLUSIVITATE! COMSION 0!!TABOO Imobiliare propune spre vanzare in exclusivitate un teren in suprafata de 2.100 mp situat 
 în “Șesul Colibelor” aflat în comuna Șeica Mare, județ Sibiu peste deal de localitatile Boarta și Șeica Mare. Terenul se regăsește într-un loc idilic, aflat în mijlocul naturii un loc cu coline pitorești și multa liniște fiind la doar 30 de km de orașul Sibiu.
Teren de tip extravilan.
Seșul Colibelor, este o localitate mărginită de pădure, un cătun abandonat în urma cu 30 de ani în timpul colectivizării, fiind regăsit și pe hărțile iosefine din sec 17. Locul este de o frumusețe rară, aflat la marginea pădurii și având o perspectiva larga asupra colinelor și dealurilor din jur. Nu foarte departe se afla și o cascadă și este un loc ideal de a va petrece timpul în mijlocul naturii fără sa fiți deranjați de curioși, dar în același timp sunteți aproape de orașul Sibiu. Locația este foarte aproape de drumuri pitorești care duc spre satul Mighindoala, dar și spre Petiș, Poarta, Calvaser și este un loc propice pentru plimbări în natură.
In valea alăturată a fost refugiul scriitorului Paul Goma în perioada comunista, în apropiere găsiți o salba de sate fantomă și cătune abandonate.
Este un loc ideal pentru o cabana off grid, sau o locație pentru evenimente în mijlocul naturii.zona nu prezintă utilități dar se pot monta panouri solare sau sapa puțuri pentru apa.
In mica apropiere regasim si un izvor iar pe parcelele vecine sunt cabane construite.
Exista posibilitatea de a se achizitiona si parcelele de teren din vecinatate cu suprafete cuprinse intre 900 mp respectiv 9000mp.
 




Cod oferta / id: P18920

Descarcă gratuit aplicaţia TABOO Imobiliare
Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Google Play Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Apple Store Aplicatia TABOO.ro Imobiliare pe Huawei Store

Citește mai mult

Caracteristici

  • S. teren:14700 mp
  • Front stradal:8 m
  • Nr. fronturi:1
  • Clasificare teren:Extravilan
  • Regim inaltime:P
Utilitati in zona
Ionut Faur
Broker Imobiliar
0785.822.822

Ati vizualizat anuntul: Exclusivitate! Comision 0% teren extravilan 2100mp in Seica Mare Sibiu

Ionut Faur
Broker Imobiliar
Trimite acum link-ul unui prieten pe
imagine contact Ești interesat de aceasta proprietate ?

Completeaza datele tale și te vom suna noi!

Terenuri de vânzare Seica Mare